Levenslied Zeemanslied Zang Workshop

Levensliederen, Smartlappen,

Zeemansliederen zingen met Accordeon  !  

of  Accordeon Muziek bij

uw feestboottocht, vaar-zeil-evenement & HaringParty !

met Accordeonist Ome Henk

Professioneel Accordeonist & Zanger !

                            

            Ome Henk in Volendams of Zeemans-Kostuum, op verzoek

in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Leiden, Den Haag en heel Nederland.

of een gezellige Smartlap | Smartlappen | Zeemanslied Workshop met tekstboekjes 

Leuk, stijlvol, cabaretesk en grappig !


  Ook voor mooie sfeervolle Live Accordeon Muziek. In een zaaltje, in het cafe of bij u thuis.

Smartlap en Zeemansliederen zingen op je receptie of bij je verjaardag door het hele land! Vele mogelijkheden,precies naar je wens! Een vrijgezellenfeest of met het bedrijf?  Reserveer dan de altijd geslaagde workshop Smartlappen zingen! Zing maar lekker mee met Accordeonist Ome Henk en beleef heerlijke Hollandse gezelligheid. Deze workshop is op elke locatie mogelijk: van kroeg en buurthuis tot kasteel of villa. Een workshop door het hele land !                                                                                                                                                         

Deze gezellige Smartlappen Workshop is voor elke gelegenheid!  Van jong tot oud, voor families, bedrijven of met je vrienden of vriendinnen-club ! Zing mee met de leukste, gekste, grappigste, melodramatische Smartlappen en Levenslied | Levensliederen.

In een cafe of op een andere locatie naar wens, worden jullie ontvangen met het echte Nederlandse lied. Leuk als personeelsuitje maar ook zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten of een workshop waarin je zelf met gezelschap je eigen smartlap schrijft en deze aan elkaar ten gehore brengt.

Je wordt warm welkom geheten, er wordt even een stemoefening gezamenlijk gedaan en dan wordt er uit volle borst gezongen tesaam met je Top-accordeonist. Mocht je de tekst niet kennen, geen probleem, er zijn altijd tekstboekjes in de buurt. Heerlijk de bekende Nederlandse Zangnummers meegalmen ! Een Feest !

Special voor je verjaardag: Een mooi speciaal lied met een liedtekst op maat, met accordeon begeleiding. Geef gewoon enige steekwoorden over de jarige door en een mooi lied rolt eruit op een pakkende melodie naar wens ! Uiteraard wordt deze dan gezellig samen gezongen !

Uw Accordeonist Ome Henk woonde en werkte 30 jaar vanuit de Amsterdamse Wijk ‘de Pijp’ : dus de Levensliederen en de Smartlappen over verdriet, pijn en vreugde, met een glimlach, zitten in z’n genen !  

                                                                                

   Ga meteen naar onze website met muziek en uitgebreide referenties; ook voor informatie en boekingen:

www.pazzimusic.nl   of bel direkt 06-26174057 of kantoor: 071 – 5221503